Bylo krsn letn rno; kdy jsem se vracel autobusem z prce dom. Kousek od ns nastoupila nae nov poaka a takou plnou dopis. emen se j zaezval do ernho trika a zdrazoval jej pevn kozy, patc k jejmu mladmu thlmu tlu. Okamit jsem dostal chu ji peznout a vystkat do n svou celou dvku. Upen jsem ji sledoval a ekal, a si toho vimne. Po chvilce zabrala a kvla na pozdrav.Nepestal jsem se svm pohledem propalujcm jej triko a zahldl jsem jej podivn smv. Dala mi tm jasn najevo, e v co mne asi zajm. Popothla emen od brany, take j kozy jet vc vystoupily a zavrtla zadekem v tsnch riflch. Pt zastvku jsme oba vypadli z autobusu."Ahoj, mte pro m nco?" zeptal jsem se a pod jsem se na ni upen dval. "Myslm, e jo, ale tady se to patn hled..." odpovdla a nasadila vykvac vraz v tvi. "Tak skome k nm a zatmco to budete hledat; mu postavit na kvu. Dte si pece, ne?" vyzval jsem ji. "No v tomhle horku kafe ani nechci, ale kdyby bylo nco studenho, tak pro ne..." odpovdla. Netrvalo to dlouho a Jana znovu ekala na nvtvu svho fa. Prce ml pro n m dl tm vc a tak nemohl dlouho odkldat svj pjezd. Navc dobe vdl, e u Jany schvln nechal bundu a nkolik dn pemlel, jak vhodn tto zapomenut vci vyut. Potkvali se na internetu a Martin asto vyzvdal, kdy bude Janin ptel zase na njak pracovn cest. Dlali si z toho oba legraci, ale jen tak na oko. Bylo jim vc ne jasn, e mysl na tot. Jana vak byla pesvden, e tentokrt se sexu se fem vzd. Nechtla pokouet svoje touhy a bylo j lto, e svho partnera takhle podvd. "No to je parda," byla prvn slova ptelkyn. "Nco takovho jsem jet nevidla." Ale hned se dala do prce s moj pan. Stran jsem se stydl, ale protoe zaala moj pan svlkat, hned jsem se soustedil na n. Kdy odloila svj odv, zstala cel v blch punochch obleena od hlavy po paty. Na rukou mla jemn rukavice a k pedlokt, kde navazovalo body uzaven u krku, pokraovalo dol, kde plynule navazovaly na punoche na nohou. Punocha na hlav byla samozejmost. Do o mi pouze udeil dost masivn obojek, kter se k pan moc nehodil. V tom jej ptelkyn ekla moj pan: "Dej ruce dozadu jako v prvn td". Kdy je pan dala dozadu, vzpt je mla svzny. Punochu na hlav zaala napnat smrem dozadu, a mla hlavu vyvrcenou dozadu. Takov vvoj udlost jsem neekal. Posadila ji na idli a pivzala. V tom se otoila ke mn a v ruce drela punoche. Nevdl jsem jak m mysl. Odvzala m od stropu a j doel k pohovce. Musel jsem si lehnout na bicho. Zaala mi natahovat na nohy punoche, ale ob nohy do jedn nohavice. Volnou nohavici mi pivzala pes ramena, take z nohou nemohla punocha dol. Trochu m to zarazilo, ale zstal jsem radji v klidu, protoe pan jen tak mimodk zavadila o ovldn mho robertka a nebylo to nic moc. "J jen abys nezapomnl, jak se m chovat," ekla ptelkyn. Uctil jsem, jak mi hlavu prostrkuje skrz njak otvor, nevdl jsem pesn co to bylo, ale po chvli jsem zjistil, e kolem krku mm utaen prostedek punochovch kalhot s otvorem, jejich nohavice mi plandaj podl tla. prostitutka jablonec nad nisou
shadow, si dl z ns kozy, ne? :evil: Jakpak nco mlo pes 30? To jsi nechodil do zkladn koly, kde se u, e od 5 je u to nahoru? Tak co tady kal vodu, nemm nic proti Alence, vypad skvle a je mil, ale j bych to opravil asi takhle: A vk, nco vce po tictce.... Noru zdar a tomu kvalitnmu zvlt :tlesk:
nove holki olomouc privat brno eroticke privaty